Medisch trainen

Wij bieden bij fysiotherapie Stroe (medisch) begeleid sporten aan in tweetallen of alleen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. 

Heeft u interesse om te gaan sporten? Of heeft u advies gekregen om te gaan sporten? U wilt wel sporten, maar vindt het moeilijk om dit vol te houden? Of bent u onzeker over het uitvoeren van oefeningen vanwege (medische)klachten? 

Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom u niet sport, het sporten moeizaam gaat of uitgesteld wordt. Om u hierbij te kunnen helpen hebben wij bij Fysiotherapie Stroe enkele uren per week begeleid sporten. 
– U sport in tweetallen of alleen onder begeleiding van een fysiotherapeut. 
– De training bestaat uit een combinatie van cardio- en krachttraining, aangepast aan uw niveau en klachtenbeeld.
– Wij bieden flexibele abonnementen voor een periode van 4 weken. Zo kunt u ook voor bijvoorbeeld alleen een goed begeleide korte opstart van het sporten bij ons komen trainen. Kunt u door lichamelijke klachten of vanwege uw medische situatie langere tijd niet meer sporten? Dan zetten wij uw sportlidmaatschap voor u stil.

Zo helpen wij u met veilig en verantwoord bewegen, en het is ook nog eens erg leuk! 

Tarieven

– Abonnement voor 1 keer per week sporten in tweetal €60,00 per 4 weken
– Abonnement voor 2 keer per week sporten in tweetal €120,00 per 4 weken 
– Abonnement voor 1 keer per week alleen ( personal training) sporten €120,00 per 4 weken. 

Het afsluiten van de abonnementen is voor een periode van 4 weken. Na deze 4 weken wordt het abonnement, bij geen opzegging, automatisch verlengd. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0655783711 of info@fysiotherapiestroe.nl